Zeven nieuwe A4 ECOSYS kleurenprinters van Kyocera

Onlangs heeft Kyocera Document Solutions aangekondigd om drie kleurenprinters en vier kleuren multifunctionals te lanceren. Kyocera document Solutions is de leverancier van documentoplossingen en dat zijn de zeven nieuwe A4 ECOSYS kleurenprinters dan ook echt. Alle printers zijn gebaseerd op de bekroond ECOSYS-technologie van Kyocera. Het maakt niet uit met hoeveel werknemers je op de vloer werkt, de A4 modellen zijn gericht op elke grootte.

Printers voor alle werkgroepen

De A4 markt voor printers een razend snelle groei markt. Tegenwoordig wil men op kantoor vooral supersnelle kleurenprinters hebben zodat dit niet al te veel tijd in beslag neemt. De nieuwe printers van Kyocera bieden afdruksnelheden tot 40 pagina’s per minuut en ondersteunen ook mobiel printen en Cloud-printing. De nieuwe A4 kleurenprinters van Kyocera zijn allen voorzien van goede beveiligingssystemen en je kunt op twee A4 printers zelfs inloggen met een persoonlijke inlog code.

Vooroplopend op het gebied van printing

Kyocera is een vooruitstrevend bedrijf dat telkens voorop loopt in de strijd. Wil je met je kantoor voorop lopen en klaar zijn voor de toekomst dan moet je een Kyocera printer in huishalen. Met Kyocera Document Solutions ben je klaar voor de toekomst en alle documentoplossingen die gepland staan voor de toekomst.

Kyocera is klaar voor het nieuwe werken

Met een printer van Kyocera kun je alle kanten op en je kunt met de meeste printers ook nog eens printen vanaf mobiel of via de Cloud. Dit is in de huidige samenleving wel zo makkelijk, want steeds meer werknemers werken flexibel of vanuit huis en dan wil je wel altijd en overal kunnen printen en ook bij je documenten kunnen. Het nieuwe werken past helemaal in de strategie van de aller nieuwste Kyocera printers want met deze printers kun je altijd je documenten afdrukken.

Bron: http://www.felloo.nl/printing/

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.