Windows 10 update succesvol in eerste dagen

Sinds afgelopen woensdag is Microsoft bezig met het uitrollen van de nieuwe Windows 10. En in de eerste twee dagen is dat best succesvol te noemen, aangezien de nieuwe Windows al 14 miljoen keer is gedownload.

Windows 10 is gratis verkrijgbaar voor gebruikers die nu beschikken over Windows 7, 8 of 8.1. Maar om problemen te voorkomen, wordt Windows 10 geleidelijk uitgerold. Zo krijgen de Insiders als eerste de mogelijkheid van Microsoft om het nieuwe besturingssysteem te installeren. Insiders zijn de mensen die in de afgelopen maanden de testversies van Windows 10 hebben geïnstalleerd.

Na de Insiders zijn de mensen die een reservering hebben gedaan aan de beurt voor het nieuwe systeem. Heb je een computer met Windows 7, 8 of 8.1 en heb je nog geen reservering gedaan voor Windows 10? Zoek dan op je computer het programma Get Windows 10 en maak alsnog een reservering aan.

Voor mensen die Windows 7, 8 of 8.1 willen upgraden naar Windows 10 is de installatie kosteloos. Indien u beschikt over een oudere versie van Windows of een ander besturingssysteem heeft, kunt u Windows 10 aanschaffen.

Techblog The Verge maakte een review over Windows 10.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.