Weetje: School wil naar Steve Jobs vernoemd worden

In Bulgarije is een school welke een nieuwe naam wil, op dit moment is de naam “Vladimir Ilyich Lenin School”. Een groot aantal leerlingen zien de naam “Steve Jobs School” wel zitten aangezien de school gespecialiseerd is in technische opleidingen. Omdat de school  50 jaar bestaat willen ze hun naam veranderen.

Omdat Steve nogal “hot” is op dit moment is dit één van de populairste namen in de discussies tussen leraren en leerlingen aldus het lokale TV-station TV7. Niet iedereen is het hier mee eens, een aantal leraren en leerlingen zijn van mening dat de school naar een Bulgaarse wetenschapper vernoemd moet worden.

Wat ook wel opvallend is; na 50 jaar krijgt de school eindelijk centrale verwarming

Overigens krijgt de school nog een ander nieuwtje nu het bijna 50 jaar oud is: eindelijk wordt centrale verwarming in het gebouw geïnstalleerd.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.