Vernieuwde mijn Simyo app

zo’n 5 dagen geleden heeft de Simyo app een flinke update gehad. De feedback van de klanten wordt telkens verwerkt in de update. De app is uitgebreider en overzichtelijker geworden dan voorheen, lees hieronder wat er allemaal nieuw is.

Inlogcode
Vanuit veiligheidsoverwegingen is de app nu beveiligd met een pincode. Deze code kan je zelf instellen. Deze code bepaal je elke keer bij het opstarten van de app of je kiest ervoor dat deze code onthoudt wordt.

MB’s makkelijk bijkopen
Hoe vaak komt het wel niet voor dat je tegen het einde van de maand al je MB’s al hebt verbruikt? Het is nu mogelijk om in de app MB’s bij te kopen zodat je altijd online kan blijven. De kosten voor het bijkopen van MB’s zijn op de website te vinden. Deze extra MB’s kan je maandelijks aanpassen.

Fris uiterlijk
Het design is aanpast waardoor het nu meer op Mijn Simyo lijkt, het oogt allemaal frisser. Je ziet het direct als je buiten je bundel of internet verbruik bent gegaan. Zo is het makkelijk en overzichtelijk om in te zien of je extra kosten maakt. Daarnaast zijn de facturen makkelijk in te zien.

Nooit meer zonder tegoed
De app is niet alleen voor sim only klanten, maar ook voor prepaid klanten. In de app is het mogelijk om je prepaid verbruik in te zien. Het is ook mogelijk om het tegoed op te waarderen via de app.

Meer vernieuwingen
Naast de bovengenoemde vernieuwingen zijn ook nog de volgende wijzigingen aangebracht:

  • Vriendendeal link is deelbaar
  • Handige widget specifiek voor Android
  • Mijn Simyo app voor hele gezin

Blijven werken aan de app
Door naar de feedback van de klanten te luisteren proberen we de app zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij hun wensen. De mijn Simyo app is afgelopen maand twee keer geüpdatet dankzij de waardevolle feedback van klanten.

Heb je zelf de Simyo app en werkt er iets niet of heb je een idee voor nieuwe functies? Laat het ons vooral weten.

simyo-app

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.