Trivia Crack heeft de 1,8 miljoen Nederlandse gebruikers gehaald

Het bekende quizgame genaamd Trivia Crack heeft de 1,8 miljoen actieve Nederlandse gebruikers binnen gehaald, landelijk heeft Trivia crack al 37 miljoen actieve gebruikers!

Met Trivia Crack kun je het opnemen tegen een vriend of tegen een random persoon, door aan een rad te draaien weet je wat voor genre vraag je krijgt bijvoorbeeld: Geografie, Historie, Amusement, Sport, Wetenschap en Kunst. Ook kun je een kroontje draaien dat houdt in dat je de genre zelf kunt bepalen bijvoorbeeld wat ik het gemakkelijkste vind Geografie, heb je de vraag goed beantwoord dan krijg je een wereldbol symbool had je voor de genre sport gekozen krijg je een honkbal symbool etc.

De makers van Trivia Crack hebben laatst nog bekend gemaakt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe app genaamd ‘Channels‘. Channels is ook een quizgame maar dan als een sociaal netwerk ongeveer hetzelfde idee als de app Kahoot.

Klik hier om Trivia Crack te downloaden voor Android.

Klik hier om Trivia Crack te downloaden voor iOS.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.