Top 3: Nutteloze apps die toch op je iPhone moet hebben staan

Blower

Wist je dat je van jouw iPhone een ventilator kon maken? Vast niet! Maar toch is het waar, doordat deze app een hoge toon uitbrengt worden er trillingen in de lucht veroorzaakt waardoor de microfoon aan de onderkant van je iPhone fungeert als een blazer. Dankzij deze app hoef je nooit meer zelf de kaarsen op je verjaardagstaart uit te blazen of je aanrecht schoon te vegen, dat doet de blower app voor je!

De Blower app is voor €0,89 te koop in de app store

Mouth off

Ben je op een saai feestje dat wel wat humor kan gebruiken? Trek dan je iPhone uit je zak, open de Mouth off app en houdt de telefoon horizontaal en achterstevoren voor je mond. Op het moment dat je tegen je telefoon praat wordt het beeldscherm omgetoverd tot een grappige mond die jouw stem nasynchroniseert en omvormt tot een grappige stem!

De Mouth Off app is voor €0,89 te koop in de app store

 

Runpee app

Altijd vervelend. Precies tijdens het spannendste gedeelte van de film moet jij naar het toilet. Eenmaal terug van het kleinste kamertje van het huis snap je niets meer van de film en kan je hem net zo goed opnieuw beginnen. Of je zit in de bioscoop en er is geen pauze terwijl de film nog een uur duurt en jij net de 0,75 liter cola (geen digitale dit keer) achter de kiezen hebt. Runpee heeft de oplossing: Selecteer de film die je aan het kijken bent en start de timer. Je telefoon geeft je een signaaltje als de film op een onbelangrijk gedeelte is zodat jij snel naar het toilet kan! Zo mis je niks meer van de spannende film!

De Runpee app is voor €0,89 te  koop in de app store

Gastblog: Lisa van Lexmond

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.