Tip: Zedge, Ringtones & Wallpapers (Android)

Wil je een keer een andere beltoon? Een ander notificatie geluid? Een andere achtergrond? Dan is Zedge wat voor je! In deze applicatie zijn op dit moment ruim 35.000 achtergronden te vinden, ruim 520.000 beltonen en ruim 78.000 notificatiegeluiden.

Als je de applicatie hebt geïnstalleerd kom je in een venster waar je de keus kan maken wat wil wilt hebben. Heb je je keus gemaakt? Dan kom je in een lijst waar alle items staan van jou selectie. Door een item aan te klikken kan je hem afspelen.

Vindt je hem leuk? Dan kan je hem makkelijk downloaden door op het pijltje onder in het scherm te klikken. Vervolgens heb je gelijk de keus om het item in te stellen als beltoon/achtergrond of notificatiegeluid.

Dus ben je iemand die wel eens zijn beltoon, achtergrond of notificatiegeluid wisselt? Dan is deze applicatie zeker wat voor jou! Helaas is het niet voor de oudere versies van Android weggelegd. Vanaf Android 2.0 kan je gebruik maken van Zedge.

Je kan de applicatie hier downloaden (gratis)

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.