Tip: Vanaf je telefoon een (echt) kaartje versturen

De site KaartWereld.nl heeft een nieuwe app. Je kunt nu naast het sturen van allerlei kaarten met eigen foto’s of design ook kaarten uit de uitgebreide collectie van KaartWereld sturen. Ideaal als je iemands verjaardag vergeten bent of als je iemand wilt verrassen. Je kan ook een kadootje mee laten sturen. Met de nieuwe app kun je waar dan ook op een eenvoudige en snelle manier een leuke kaart  en een origineel kado naar vrienden of familie sturen! Wanneer je voor 19.00uur besteld, wordt de kaart dezelfde dag nog verstuurd! Een kaartje sturen wordt zo wel erg gemakkelijk.

De app heeft nog veel meer praktische functies. Je kunt bijvoorbeeld verhuisberichten sturen met je nieuwe adres. Je kunt eenvoudig honderden kaarten tegelijk versturen naar een selectie adressen. Voor werkelijk iedere gelegenheid kan je kaarten uitkiezen. Van het behalen van een zwemdiploma tot een geboortekaartje.

KaartWereld is een onderdeel van PostNL. Dat is wel zo geruststellend, want als je een kaartje stuurt wil je er wel zeker van zijn dat deze ook aankomt. Je kunt zelf de bezorgdag van de kaarten bepalen. Heeft het haast? Stuur deze dan voor 19:00 uur, dan wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden.

De app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en voor Android apparaten en is gratis.

Download hier de iOS applicatie.

Download hier de Android applicatie.

Gastblog van: Helena Janssen

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.