Tip: Traffic Statistieken (Android)

Nu de diverse providers komen met limieten op de data-abonnementen leek het ons handig een programma aan te raden welke je data verkeer in de gaten houdt. Zelf gebruiken wij hiervoor Traffic Statistieken. Het is een simpel, klein en handige applicatie. De applicatie houdt bij hoeveel data je verstookt over het mobiele netwerk en over WiFi.

In de applicatie zelf is het mogelijk om een alrm in te stellen bij een bepaald dataverbruik. Dus als je daar overheen gaat zal je telefoon gaan trillen en geluid maken (indien je geluid aanstaat). De interface is simpel opgebouwd. Het is een scherm onderverdeeld in 2g/3g en WiFi. Hierbij staat vermeldt hoeveel data je die dag en die maand verstookt hebt.

Je kan zelf instellen wanneer de alarmen af moeten gaan. Echter zit er wel een limiet aan het maximum wat je in kan stellen. Dit is 9999 MB, dus net geen 10 GB. Verder zitten er onderin de interface een aantal knoppen namelijk, Instellingen, Reset tellers, Suggesties en Help. Alle knoppen spreken voor zich lijkt ons.

Je kan de applicatie hier downloaden
Geschikt vanaf Android 1.5
Prijs: Gratis

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.