Tip: Regen (iOS)

De meeste mensen zijn bekend met de app Buienradar, vandaag willen wij van Talkaboutapps een andere buien app uitlichten. De app “Regen” voor iOS. Beter dan Buienradar? Lees het hieronder en oordeel zelf

Regen is een simpele, duidelijke en makkelijke app. Het geeft je een snelle en zeer gedetailleerde voorspelling van neerslag voor de komende twee uur. Door in te zoomen op de kaart, kun je snel en eenvoudig bekijken of het bij jou in de buurt zal gaan regenen, zelfs tot op straat niveau.

Een groot voordeel tegenover de traditionele buienradar, is volgens ons dat deze app preciezer is. Bijvoorbeeld wanneer je ’s ochtends te voet of op de fiets de deur uit moet, kun je nog snel even kijken of je droog over zal komen.

Daarnaast doet deze app wat ie moet doen zonder je te voorzien van allerlei andere niet gevraagde informatie. Je een overzicht verschaffen van regen, niets meer en niets minder. Al zijn er uiteraard altijd mensen die graag wat meer informatie willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze app, dan kun je hem hier downloaden (gratis)

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.