Tip: Eindexamen (iOS)

De examens komen er aan. Om je voor te kunnen bereiden op je examen (vmbo) is er een handige applicatie in de App Store te vinden. Namelijk “Eindexamen”. De applicatie kent een gratis en een betaalde (€ 2,39) variant. Met deze applicatie heb je de mogelijkheid om je vmbo examen te oefenen.

Je kan voor diverse vakken vragen oefenen, echter heb je in de gratis versie een beperking van 10 vragen per vak. De vakken welke je kan oefenen zijn: geschiedenis, economie, aardrijkskunde, biologie, Nederlands, Engels, Frans en Duits. Als je een vraag hebt beantwoord zie je gelijk of je hem goed of fout hebt en aan het eind van de vragen krijg je een cijfer.

Heb je de betaalde versie? Dan heb je veel meer vragen welke je kan oefenen. Dus als je aan het einde je cijfer ziet, weet je gelijk of je klaar bent voor het examen of dat je nog even door moet studeren.

Op dit moment is de applicatie nog alleen voor het vmbo, maar binnenkort ook beschikbaar voor havo en vwo.

Je kan de applicatie hier downloaden (gratis)

Je kan de applicatie hier downloaden (€ 2,39)

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.