Tip: DE Pauze, samen koffie drinken

Een goede pauze houdt je samen met je collega’s/vrienden. Daarom heeft Douwe Egberts vandaag de DE Pauze applicatie uitgebracht. Deze applicatie is er voor gemaakt om samen af te kunnen spreken om koffie te gaan drinken. De applicatie is gratis, maar vereist wel een Facebook account. Dit kan misschien een hekelpunt zijn voor gebruikers. Na inloggen op Facebook kan je zien welke vrienden de applicatie al geinstalleerd hebben.

Nadat je de vrienden in je lijst ziet, dan kan je ze uitnodigen voor een kop koffie. Als ze uitgenodigd zijn kunnen ze aangeven of ze er zijn of niet. De applicatie geeft suggesties voor een plaats waar je heen zou kunnen gaan om koffie te drinken. Uiteraard is dit (sluip) reclame voor de genoemde bedrijven. Via de applicatie kan je ook zien welke Douwe Egberts vestigingen in de buurt zijn en welke acties hier lopen. Als voorbeeld, je krijgt een gratis kop koffie als je met 2 vrienden bij de Douwe Egberts winkel langs komt in de periode tussen 26 september en 14 oktober.

De android versie kan je hier downloaden

De iOS versie kan je hier downloaden

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.