Tip: Coindozer HD (iOS)

Iedereen kent het verslavende schuifspelletje van de kermis wel. Een muntje er in gooien en hopen dat er een aantal munten of waarde munten naar beneden vallen zodat je dit weer in kan ruilen voor een prijsje. Eerder hebben wij het spel aangehaald, echter is er nu ook een HD versie uitgebracht voor de iPad.

Het concept van het spel is het zelfde. Door boven in je scherm op het balkje te klikken kan je muntjes in het spel laten vallen met een maximum van 5 muntjes.

De muntjes zullen op het speelveld vallen en zo zal er een aantal muntjes verschoven worden. Deze vallen aan het eind, onderaan je scherm, als je geluk hebt naar beneden. Deze worden weer bij je speelmunten opgeteld. Maar let op! Aan de zijkant zitten ook gaten, hier kan je veel muntjes en prijzen verliezen.

De prijzen die je kan winnen, die vallen willekeurig in het spel. Met deze prijzen kan je een leuke verzameling maken, maar je kan ze ook inwisselen voor speelmuntjes. Hierdoor kan je nog langer met dit verslavende spel verder spelen.

Na het “verzamelen” van een X aantal munten ga je een level omhoog, als dit gebeurt krijg je een extraatje. Dit varieert van extra XP (Experience Points), tot een Giant Coin. Als je een Giant Coin krijgt, valt er een grote munt in je speelveld, die alle kleine muntjes laat stuiteren. De kans is dan groot dat er heel veel onderaan in het speelveld vallen, dus bij je speelmunten opgeteld gaan worden.

Mocht je door je muntjes heen zijn, en door willen spelen, het spel biedt 2 mogelijkheden hiervoor, je kan munten kopen en je kan ze verdienen door je ergens voor aan te melden, een spelletje te kopen/downloaden oid.

Wat een voordeel is van het spel, speel je het niet, dan krijg je toch munten, dit is tot een beperkt aantal van 47. Hierna krijg je geen muntjes meer.

Het spel is gratis en zeker de moeite om te downloaden!

Je kan Coin Dozer hier downloaden! (gratis)

Je kan Coin Dozer hier downloaden! (Pro versie, € 0,79)

Waardering: 4,5/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.