Tip: Ceramic Destroyer (Android)

Het idee van het spel is vrij simpel; schiet met een schijf op een keramiek voorwerp en zorg dat deze kapot gaat! Heb je het voorwerp voor minimaal 90% kapot gekregen, dan ga je naar de volgende level. Maar uiteraard, hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt.

Eenmaal aan het spel begonnen, blijkt maar weer dat het verslavend is. Uiteraard is het niet het doel om 90% te halen, maar om alles van het keramiek te vernietigen. Hiervoor krijg je ook een verschillend aantal sterren. Zo krijg je bij 90% 1 ster, bij 95% 2 sterren en bij 100% 3 sterren.

Het spel is makkelijk te spelen, het enige wat je hoeft te doen, is de schijf in de katapult naar beneden te trekken, te richten en laten gaan. Hierna zal de schijf zich vastzetten in het keramiek en ontploffen. Hiermee vernietig je het keramiek. 

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.