Telefoon app “Hello” van Facebook gelanceerd.

Ook Facebook heeft zich gemengd in de telefoon-apps. Gisteren heeft Facebook de app “Hello” gelanceerd, deze app vervangt de normale bel app op je telefoon en linkt Facebook informatie met je contacten.

Als de app wordt gebruikt zoekt Facebook automatisch of er meer informatie bekend is over degene die je belt op het sociale netwerk. Deze informatie wordt gelijk getoond, inclusief profielfoto als diegene belt.

Er is door Facebook ook gedacht aan een manier om een beller een berichtje te kunnen sturen, hiervoor hebben ze Facebook Messenger geintegreerd. Wil je een handige plaats zoeken, bijvoorbeeld een winkel? Dat kan ook, er kan gezocht worden naar locaties.

Mocht iemand je “lastig” vallen dan kan je nummers ook blokkeren in de applicatie. Er wordt door Facebook bijgehouden welke nummers veel geblokkeerd worden en geeft gebruikers de optie om nummers die door veel gebruikers geblokkeerd worden, automatisch te blokkeren.

google_play_badge_152x55

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.