Sleutels kwijt is nu verleden tijd!

Nokia heeft een handige oplossing op de markt gebracht om het kwijtraken van je sleutels en andere eigendommen te voorkomen: De Nokia Treasure Tag. Met deze Treasure Tag vindt je al je spullen gemakkelijk en snel terug. Ook voor het terugvinden van je telefoon biedt de Treasure Tag uitkomst.

De Treasure Tag is gemakkelijk aan bijvoorbeeld je sleutelbos te hangen en is via Bluetooth gekoppeld aan een app voor op je telefoon. Als je je sleutels kwijtraakt, kun je in de app zien waar de bluetooth connectie is verbroken. Deze locatie wordt getoond op een kaart, zodat je precies weet waar je jouw eigendommen kunt terugvinden.

Nooit meer je sleutels kwijtNooit meer je sleutels kwijt

Bron: Nokia

Ben je jouw telefoon kwijt? Ook dan biedt de Treasure Tag uitkomst. Met een druk op de knop zorgt de Treasure Tag ervoor dat je telefoon geluid gaat maken. Volg het geluid en je hebt je telefoon weer teruggevonden.

De Nokia Treasure Tag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een handige siliconen band, waarmee de tag aan verschillende eigendommen kan worden bevestigd. De batterij in de Tag gaat tot zes maanden mee. De Tag werkt het best met de nieuwste Lumia Black software. Naast de standaard Treasure Tag (WS-2) is er ook een kleinere variant uitgebracht; de Mini Treasure Tag (WS-10). De Treasure Tags zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland.

 

Bron: Mobielbereikbaar.nl

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.