Review: Ziggo TV

Ziggo TV is een gratis applicatie uitgebracht door het kabel bedrijf Ziggo. De applicatie bied een up-to-date overzicht van de programma’s die uitgezonden worden op de Digitale Televisie. In het startscherm waar de applicatie mee wordt opgestart kan je precies zien wat er op dat moment op alle kanalen uitgezonden wordt. Tevens worden hier kijktips gegeven van programma’s die de moeite waard zijn om naar te kijken. 

Kijk je verder in de applicatie kom je onderaan een aantal knoppen tegen, Home, TV Gids, On Demand, Nieuws en Meer.

Via de knop TV Gids, kom je vanzelfsprekend in de TV Gids module van de applicatie.

Eenmaal in de TV Gids module heb je een duidelijk overzicht welke programma’s er op de TV zijn, op welk punt de uitzending is, welk programma hierna wordt uitgezonden. Boven in het scherm krijg je een afbeelding te zien van programma’s die op dat moment worden uitgezonden.

In het venster On Demand heb je de mogelijkheid om te kijken wat je allemaal On Demand kan krijgen bij Ziggo. Zie je een leuke film, kan je hem aantikken, je krijgt dan meer info met betrekking tot de film. Hier moet je denken aan premiere datum, genrem acteurs, speelduur etc… Wat een leuke optie is, is Trailer, je kan dus al een voorstukje kijken van de film, dit wordt allemaal in de bovenkant van het scherm weergegeven. Naast de knop Trailer, heb je een knop Delen, via deze knop kan je de film op de meest bekende Social Networks delen.

Klik je op de knop Nieuws, kom je in een overzicht met het laatste nieuws in Televisie wereld. Dus, wil je graag weten wat daar allemaal gebeurt, kan je hier mooi op de hoogte blijven.

Klik je op de knop meer, heb je diverse mogelijkheden om dingen in te stellen, zoals zendervoorkeur, diverse accounts van je Social networks, je kan Feedback geven op de applicatie en je kan hier info over de applicatie vinden.

Al met al, Ziggo heeft een mooie applicatie op de iTunes markt gebracht. Dus heb je Ziggo en ene iPad, dan is het zeker de moeite waard om deze app te installeren.

Je kan hem hier downloaden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.