Review: Zapd voor iOS

Via de app kun je in 60 seconden een mooi ontworpen website maken, die ook geoptimaliseerd is om op je mobiel te bekijken. Je kiest een thema, maakt een foto en zet er een bijschrift bij, aangevuld met wat andere teksten. Je kunt daarna meteen de content op de site publiceren. Heb je iets leuks te melden, dan is er een verkorte URL beschikbaar die je met vrienden op Twitter of Facebook kunt delen.

Het gebeurt allemaal op je telefoon: het maken van de website, het publiceren van artikelen en het achteraf bewerken ervan, doe je via de app. In de toekomst moet het ook mogelijk zijn om artikelen in de desktopbrowser te bewerken. Je kunt op elk moment het thema wijzigen. De websites die je met Zapd maakt zijn geoptimaliseerd voor Tablet- en telefoonbrowsers, zijn ook in liggende weergave (landscape) te bekijken en ondersteunen het Swipen met je vingers.

Je kunt zapd hier downloaden (gratis)

Waardering: 4/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.