Gadget: Tablet houder voor in de auto

imagesWat is nou lastiger voor kinderen om in de auto constant een tablet vast te houden tijdens het spelen of het kijken van een filmpje. Deze autohouder maakt dat een stukje makkelijker.

Het voordeel is dat deze houder universeel is en dus voor vrijwel alle tablets te gebruiken is. De autohouder wordt bevestigd aan de hoofdsteun van de bestuurder of bijrijder. Vervolgens kan de tablet er in gehangen worden dermate een simpel kliksysteem. Je zit niet vast aan één instelling, de houder kent veel instelmogelijkheden als de hoogte, kijkhoek, instelling voor dikte van je tablet enz.

De houder zelf voelt heel degelijk aan en zit goed in elkaar. Het is niet zo als er een tablet in zit dat deze “uit zich zelf” naar beneden zakt. Wij zelf hebben de houder getest met een iPad en een Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Wat blijkt is dat de houder voor de 7 inch modellen wat minder geschikt is, maar de tablet past er wel in en zit wel vast maar het vergt wat meer moeite om de tablet goed in de houder te bevestigen.

Onze conclusie is dus ook, mocht je de tablet veel in de auto gebruiken, dan is dit zeker een aanrader. Het enige minpunt voor ons is dat een 7 inch tablet er wat moeilijker in te bevestigen is.

De houder kost € 18,95 (inc. verzendkosten) en kan hier besteld worden.

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.