Review: Supermarkt+ (Android)

Alle aanbiedingen van de supermarkten in Nederland beschikbaar op jouw telefoon. Makkelijker kan je het niet hebben. Vanaf nu kan je alles makkelijk en snel vanuit deze applicatie bekijken op je Android telefoon. Kortom, je bespaard tijd en geld!

Na het starten van de applicatie kom je in een zoekvenster. Het zoekvenster dat geopend wordt bevat de meest gezochte producten, bijvoorbeeld, bier, cola, koffie, heineken etc…ook is hier een zoekbalkje aanwezig zodat je zelf kan invoeren wat je zoekt.

Als je een item hebt gezocht, bijvoorbeeld bier, dan krijg je netjes een overzicht van producten en prijzen. Bijvoorbeeld bij de C1000 is nu Amstelbier in de aanbieding. De normale prijs is € 11,09 nu voor € 8,00. Als je op de aanbieding klikt dan zie je netjes een omschrijving van het product en de acttie en tot wanneer de actie loopt.

Terugkomende op het zoekbalkje, je kan hier ook een gedeelte invoeren van het product wat je zoekt. Zoek je op auto? Dan krijg je van Autodrop tot Autolampensetjes.

Een tweede optie als het programma gestart is, is selecteren op Supermarkt. Een overzicht van (bijna) alle supermarkten is het resultaat wat je krijgt. Klik je bijvoorbeeld op de Poeizs, dan krijg je een net overzicht van de aanbiedingen die er op dat moment zijn. Uiteraard kan je daar ook weer op de aanbiedingen klikken en krijg je het nette overzicht betreffende de aanbieding.

Onze conclusie luidt dan ook, wil je handig en snel kijken wat voor aanbiedingen er zijn bij de supermarkten (en daarmee geld besparen?)? Dan is deze applicatie zeker een aanrader!

Je kan de applicatie hier downloaden (vanaf Android 2.1, Gratis)

Waardering 4,5/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.