Review: Save2PDF (iOS, iPad)

Wie kent ze niet, PDF bestanden, tegenwoordig worden bijna alle document bestanden als PDF aangeboden op internet. Er zijn veel applicaties om deze bestanden te kunnen openen. Het is altijd handig om een PDF bestand te kunnen maken. Deze applicatie biedt deze mogelijkheid om zonder PC een PDF aan te maken op je iPad.

Uiteraard kan je, als je een PDF hebt aangemaakt, deze openen in iBooks. En uiteraard kan je hem hier lezen ;)

Als je de applicatie opstart, zie je een goed en overzichtelijk scherm. Rechts het geopende document, links een menu waar je de documekten kan zien waar je eventueel wat mee kan doen. Stel je hebt een *.doc document, deze kan je makkelijk en snel omzetten naar PDF. Door de applicatie wordt een breed scala aan document formaten ondersteund. Hierbij kan je denken aan de Microsoft Office bestanden, iWorks bestanden etc…

Tevens heb je de mogelijkheid om vanuit deze applicatie naar een AirPrint compatible printer te printen. Gemak dient de mens laten we dan maar zeggen.

De applicatie is voor een zacht prijsje te krijgen, € 7,99. Wat wij niet duur vinden gezien de mogelijkheden van de applicatie.

De applicatie is hier te downloaden

Waardering: 4/5

 

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.