Review: Reclamefolders bekijken op je iPad

Ook zo gek aan het worden van elke keer maar weer die grote bult papier op de deurmat? Folders die je hooguit een keer of twee doorkijkt en dan vrolijk bij het oud papier gooit. Voor veel mensen een irritatie en daarnaast ook nog is flink belastend voor het milieu. Vanaf nu kan iedereen die een iPad, iPhone of iPod Touch heeft een sticker halen voor op de brievenbus tegen ongewenste reclame.
Met de app Reclamefolder krijg je elke week een seintje van de nieuwste folders.

De applicatie is een initiatief van Reclamefolder.nl, een grote Nederlandse website waar je al op de desktop de online reclamefolders en winkelaanbiedingen kon doorbladeren. Oude folders slingeren niet meer rond, want de app bevat altijd de nieuwste folders. Je kunt de folders per categorie of per winkel bekijken of bladeren door de folders van winkels bij jou in de buurt.

Je kan de applicatie hier downloaden (gratis)

Waardering 4/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.