Review: Reclamefolder (iOS)

Onlangs is er een nieuwe versie uitgekomen van Reclamefolder. Een initiatief van Reclamefolder.nl. De applicatie zet alle nieuwe folders netjes op een rijtje voor je. Dus geen bergen folders meer in de brievenbus die je 1 of 2 keer doorleest en vervolgens in de papierbak gooit.

Eenmaal de applicatie opgestart zie je gelijk een mooi overzicht van de folders. Door van rechts naar links over je beeld te swipen kom je bij de volgende folders. De schermen zijn opgedeeld per 9 folders. Wil je een folder openen? Dit kan door er simpel op te drukken. De folder wordt vervolgens per pagina geopend. Door te swipen kan je door de folders heen bladeren. Ook heb je de mogelijkheid om de balk aan de onderkant te gebruiken. Hier heb je de mogelijkheid om per pagina te bladeren of in 1 keer naar de laatste pagina van de folder te gaan.

Door 1 maal op de bladzijde te tikken haal je de folder wat naar je toe. Tik je er 2 keer op, zoom je in. Boven in het scherm kan je weer terug naar de folder en kan je kiezen voor de knop Winkel. Klik je op de knop winkel, krijg je informatie over de winkel te zien, een koppeling naar de website en een overzicht van folders. Heb je locatieherkenning aanstaan? Dan laat de applicatie hier ook nog zien welke vestigingen in de buurt zitten.

Eenmaal weer teruggekomen in het hoofdscherm vallen nog een paar dingen op. Boven in op de balk heb je nog een aantal knoppen, Winkels, Prikbord en 2 manieren van weergave.

Geklikt op de knop Winkels krijg je een overzicht van de winkels per categorie welke in de applicatie verwerkt zijn. Vervolgens kan je op een winkel klikken en krijg je informatie over de winkel.

De optie prikbord kan je delen van folders opslaan. Dit kan je doen door in een folder op het schaartje in de onderste balk te klikken. Vervolgens kan je een gedeelte selecteren, door een handig, in grootte aanpasbaar venstertje, welke je op wil slaan. Dit doe je door rechtsboven in het scherm op Knip te klikken.

Tevens zit er in de applicatie nog een filtermogelijkheid. Hiermee kan je de folders die niet voor jou van toepassing zijn wegfilteren.

Al met al, een heel handige applicatie, en zeker een aanrader voor winkelend Nederland.

Waardering 4,5/5

Je kan de applicatie hier downloaden (gratis)

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.