Review: Photoswap voor iOS en Android

Photoswap was een van de eerste apps die ik heb geïnstalleerd op mijn Iphone, met de app maak je foto’s welke je vervolgens ruilt met volledig onbekenden. 

Je komt zo de meest gekke dingen tegen, van compleet nutteloze dingen als een foto van bijvoorbeeld een ventieldopje tot mooie foto’s van gebouwen, auto’s dieren en ga zo maar door.

De app is geheel gratis te downloaden en ook het versturen van foto’s is gratis. Persoonlijk vind ik het leuke eraan dat je nooit weet wat je terug krijgt. Je kan bij een verkregen foto op de knop info drukken om te kijken welke gebruiker de foto heeft gemaakt en waar deze vandaan komt.

Wanneer je erg gecharmeerd bent van een foto, kun je ook een reply sturen in de vorm van een foto zodat je met 1 persoon foto’s kan “ruilen”.

Helaas kun je de verkregen foto’s niet opslaan. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk gaat worden, echter is daar nog niks over bekend.

Let op: Via Photoswap is het natuurlijk ook mogelijk dat je NSFW materiaal binnenkrijgt. Ben je hier niet van gediend dan kun je een report doen van de foto. Wanneer een gebruiker te vaak opgemerkt wordt als “viezerik” zal deze een ban krijgen op de app.

*Note: PhotoSwap werkt niet goed op de iPad1

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.