Review: Openingstijden voor iOS

Iedereen kent het wel, je moet eigenlijk nog iets hebben maar weet niet of de winkel wel open is, of je bent in een andere plaats en je wil weten of een bepaalde winkel daar wel open is op dat moment. 

Vanaf nu hoef je niet meer naar de winkel om er achter te komen of de winkel nou wel of niet open is. Met deze app heb je namelijk in 1x een volledig overzicht van de winkels in de plaats waar jij je op dat moment bevindt.

Dit inclusief de openingstijden voor de gehele week, het adres enz.

De app maakt gebruik van locatievoorziening dus ook onderweg ben je altijd op de hoogte van alle openingstijden van jouw favoriete winkels. Ook koopzondagen worden getoond, daar is zelfs een apart tabblad voor. Een app welke je misschien niet als eerste zou downloaden maar zeker het proberen waard! En hij is nog gratis ook! Ook op de ipad ziet ie er goed uit. Ik gebruik de app veelvuldig en kan hem iedereen aanbevelen.

Je kan Openingstijden hier downloaden

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.