Review: Maanlamp met afstandsbediening

De donkere dagen zijn weer aangebroken, wat is dan leuker dan een leuke sfeerverlichting in huis? Wij zijn er in ieder geval gek op. Zo kwamen wij deze maanlamp met afstandsbediening tegen en leek ons wel een leuke aanvulling bij ons in huis.

De lamp werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd) en wordt geleverd met een afstandsbediening om de kleuren (16) in te stellen, de lamp aan en uit te zetten en de humeurstanden te activeren. Doordat de lamp op batterijen werkt kan je hem eigenlijk overal neerzetten. Erg praktisch voor als je hem bijvoorbeeld ’s avonds in je woonkamer wilt hebben en in de nacht wilt gebruiken als nachtlampje.

In eerste instantie leek de lamp wat vel voor een nachtlampje, maar je kan de lamp dimmen. Hiermee wordt het licht een stuk minder fel, hoe fel hij is is weer afhankelijk van welke kleur je ingesteld hebt.

De afstandsbediening van de lamp werkt via infrarood, wij kwamen er achter dat de lamp soms ook reageert op de afstandsbediening van de TV/decoder. De lamp veranderde wel eens onverwacht van kleur of humeurmodus. Opzich niet storend maar wel verrassend!

De maanlamp zelf is voorzien van leuke details. Zo zijn de kraters van de maan te zien en staat er ook een afdruk van een laars op. Aan de onderkant van de lamp zit het batterijklepje welke afgesloten wordt met een schroefje en een aan/uit schakelaar waarmee je de lamp helemaal uit kan zetten.

Zelf vinden wij dit een heel leuke en sfeervolle gadget en we gaan hem zeker veel gebruiken.

maanlamp

Kenmerken van de lamp:
– 16 verschillende kleuren
– 4 humeurstanden
– Te gebruiken als nachtlampje
– Werkt op 3x AAA batterijen
– Geleverd met afstandsbediening

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.