Review: Leef Bridge 3.0 Micro USB Mobile Storage Drive 16GB

Iedereen kent het wel, opslagruimte te kort op je telefoon. Wat is dan handiger dan het even snel weg te kunnen zetten op een USB stick. De Leef Bridge is hier een uitkomst voor.

Het kleine apparaatje plug je makkelijk in je USB aansluiting van je Android device en vervolgens wordt hij herkend als USB drive. Met een filemanager kan je makkelijk en snel je bestanden beheren op de USB Stick.

De Leef Bridge is voorzien van 2 USB aansluitingen, één normale en één micro-usb aansluiting. Hiermee is het mogelijk om hem zowel in je telefoon/tablet als in je PC te gebruiken. Op deze manier is het heel makkelijk om een back-up van de bestanden op je telefoon te maken en deze vervolgens op je PC te zetten als je bijvoorbeeld je telefoon opnieuw moet installeren.

Natuurlijk kan je hem ook gebruiken om makkelijk en snel bestanden van de ene telefoon naar de andere over te zetten. Plug hem in de ene telefoon, zet de bestanden er op en plug hem in de andere telefoon!

Wat ook een mogelijkheid is, je koppelt de Leef Bridge aan je TV of Mediaplayer en je kan de foto’s en filmpjes afspelen op je TV/Mediaplayer (mits het ondersteund wordt uiteraard).

Onze conclusie, de Leef Bridge is zeker een aanrader. Zeker als je snel en makkelijk even bestanden over wilt zetten of even snel een back-up wilt maken. Heb je niet genoeg aan 16GB? Dan is er ook nog een 32GB en 64GB variant verkrijgbaar.

Leef1 Leef2

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.