Review: KookJij recepten

Weet je niet wat je moet eten? Ben je opzoek naar een leuk recept? Dan is dit de uitgelezen applicatie voor op je iPhone/iPod of iPad. Je kan makkelijk en snel recepten zoeken, ingredienten toevoegen aan je boodschappenlijstje etc…De applicatie geeft je de mogelijkheid om een aantal dingen die ook op de site staan te bekijken, zoals de Cartoon van de week.

Het recept van de dag, de column van de week en de nieuwste recepten. Je kan de recepten bekijken op categorie, je kan recepten zoeken en via de optie ShakeJij kan je willekeurige (random) recepten tevoorschijn toveren. Bij de ShakeJij optie kan je ook nog een aantal dingen aangeven waar de recepten aan moeten voldoen.

Wat ook leuk is, je kan, als je in het recept zit, het recept ook als tweet versturen naar Twitter. Wat betreft het boodschappenlijstje, die kan je gebruiken als je verbinding hebt met internet en als je niet verbonden bent. Je kan uiteraard ook zelf dingen op het boodschappenlijstje zetten. Heb je het product wat op je lijstje staat, dan kan je hem netjes afvinken.

Van de applicatie zijn 2 versies;

  • De betaalde versie, kosten € 1,59, hier te downloaden
  • De gratis versie, hier te downloaden

*Let op, je bent iTunes nodig om de applicatie te kunnen installeren, of je kan hem opzoeken in de App Store op je iPhone/iPod/iPad

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.