review: Kaart sturen voor ios

Iedereen herkent dit vast wel, je bent vergeten een kaart te kopen voor iemands verjaardag of andere gelegenheid. Geen nood! 

Met de app Kaart sturen van de TNT kun je nu direct online een echte kaart versturen. Je kunt kiezen uit alle categorieën waarin je ook kaarten in de winkel kan vinden.

De kaarten kun je kiezen in verschillende formaten, wanneer je een geschikte kaart hebt gevonden, kun je deze “schrijven” in verschillende kleuren en lettertypes. Ook kun je wanneer je dat wil verschillende achtergronden kiezen voor je kaart. Wil je helemaal origineel bezig zijn, dan kun je ook eigen afbeeldingen en foto’s uploaden om als kaart te gebruiken.
Wanneer je kaart klaar is kom je bij het gedeelte waar je de adresgegevens in kunt voeren. Hier kun je ook een adresboek aanleggen en een agenda. De agenda helpt je herinneren aan bijvoorbeeld verjaardagen, trouwdagen enz enz. Wanneer je kaart klaar is, het adres erop staat, dan ben je klaar om de kaart te betalen en te versturen. Het betalen kan middels een éénmalige machtiging of via ideal. Wanneer de kaart de volgende dag bij de ontvanger moet zijn, dien je de kaart voor 18:00 klaar te maken. Een datum in de toekomst kun je ook meteen vastleggen in de agenda.
Het versturen van kaarten via deze app is volkomen veilig en werkt altijd. De prijzen van de kaarten en de postzegels zijn gelijk aan de prijzen in de winkel.

Het online aanbod van kaarten zou wat mij betreft nog wel iets uitgebreider mogen zijn.

Je kan de applicatie hier downloaden.

Beoordeling: 4/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.