Review: iMusic kussen speaker

Velen onder ons gaan graag slapen met een muziekje op de achtergrond, ook ik ben hier één van. Wat is er nou handiger dan een kussen waar een speaker in zit? Je bent geen koptelefoon nodig, de speaker zit in het kussen ingebouwd.

Om muziek uit het iMusic kussen te krijgen sluit je je telefoon of MP3 speler aan op de 3,5mm stereoplug welke verwerkt zit achter een ritsje aan de zijkant van het kussen. Via je telefoon of MP3 speler kan je het volume regelen. Wel zo makkelijk, dan heeft je partner er geen last van.

De kwaliteit van het kussen is goed, het is een wat zachter kussen (medium steun) maar ligt erg goed. Het kussen heeft kleine ademgaatjes voor de luchtcirculatie en een ergonomisch design voor de nodige steun.

Wij hebben het kussen een weekje getest en moeten zeggen, het bevalt prima! Alleen als je soms ’s nachts wakker wordt heb je wel eens zoiets van huh? Waar komt die muziek vandaan?

Het kussen is natuurlijk niet alleen handig voor op bed, maar je kan hem uiteraard ook gewoon meenemen als je een lange reis hebt in de auto, met een touringcar of het vliegtuig, wat is er nou fijner dan lekker muziek luisteren en heerlijk op je eigen kussen te liggen.

Zelf heb ik nogal eens last van hoofdpijn, ik lig zelf het liefst op een wat zachter kussen en zet dan de wekkerradio aan. Gevolg, partner wakker… Dan is het kussen ook een mooie oplossing, muziek luisteren en partner heeft er geen “last” van.

Wij raden dit kussen dus ook echt aan, het is een leuke gadget om zelf te gebruiken of om weg te geven aan een muziekliefhebber.

images imusic-pillow-130 oreiller-musical-moelleux-60x60-cm

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.