Review: Hardcase voor Samsung Galaxy Note 3

Uiteraard is je telefoon de nodige bescherming nodig tegen stoten, vallen, krassen en andere mogelijke schades. Wij kwamen op internet het leuke “Casette hoesje” tegen voor de Samsung Galaxy Note 3 en besloten deze eens aan de tand te gaan voelen.

Eenmaal het hoesje in huis, gelijk maar eens naar de print gekeken, de print is van goede kwaliteit en zit er erg netjes op. Het hoesje voelt goed, degelijk en stevig aan. Vervolgens, het hoesje om de telefoon gedaan. Het hoesje sluit erg goed aan en krijg je er ook niet “zomaar” weer van af. Hij klikt als het ware vast.

Om de degelijkheid te testen, hebben wij de telefoon meerdere malen over de tafel geschoven, over het aanrecht geschoven en natuurlijk heeft de telefoon de nodige tijd in de broekzak doorgebracht. Het resultaat, er zitten een paar, bijna niet zichtbare krasjes in de print.

Ook heeft het toestel een val van zo’n 50 cm hoogte overleefd, het toestel viel op de hoek van het hoesje, er zit nu een klein deukje in, maar verder niet. Vaak scheuren de hoesjes op de plek van de val.

Wij zijn tevreden over het hoesje en raden hem zeker aan.

NoteHoesje

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.