Review: Harbor Master HD voor iOS

Harbor Master HD is een leuke verslavende game, speciaal ontworpen voor de iPad. Jij bent de havenmeester in een drukke haven.
Het doel van Harbor Master (HD) is dat je schepen de haven in stuurt en dat de vracht van de schepen wordt geladen. Vervolgens moet je het het havendock zo snel mogelijk weer vrij maken voor volgende schepen Er zijn verschillende kleuren vracht met elke hun eigen havendock en schepen van verschillende grootte met elk hun eigen snelheid en hoeveelheid vracht. 

Hoe groter het schip hoe langzamer hij vaart en hoe langer hij in het dok moet blijven staan.De vergelijking met Flight Control is snel getrokken, maar doordat je schepen naar een dok moet loodsen, vervolgens moet wachten en ze vervolgens ook weer weg moet sturen is het wel degelijk een ander spel.
De schepen en havendocks zijn op de iPad ongeveer even groot als op de iPhone, waardoor je op de iPad plots met een gigantisch grote zee te maken hebt met veel meer havens. Dit maakt het spel er echter niet makkelijker op, want ondanks dat je letterlijk zeeën van ruimte hebt, is het moeilijk om het overzicht te houden.
Voor wie fan is van Flight Control HD is dit zeker een leuke nieuwe uitdaging.

 

Het spel kun je hier downloaden (gratis)

Waardering: 4/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.