Review: Google Docs (Android)

Deze handige applicatie voor Android maakt gebruik van je Gmail account om de documenten uit je Google Docs te halen. Omdat (hoogstwaarschijnlijk) je android telefoon gekoppeld is aan je Gmail account zal dit automatisch gebeuren zodra je de applicatie opstart.

Het startscherm van de applicatie geeft een aantal opties weer: All Items, Collections, Starred, Documents, Images en More. Via de More optie heb je de mogelijkheid om te filteren op bestands-type. Het is ook mogelijk om een nieuw document aan te maken, dit kan door op het icoontje met de plus rechtsboven in het scherm te klikken.

Tevens heb je daar de mogelijkheid om te zoeken in je documenten. Dit is zeker handig als je er een heleboel op hebt staan. Als je een document geopend hebt, dan heb je de mogelijkheid om het te bewerken, de printen of te delen.

Wat een leuke mogelijkheid is, om een document te maken van een foto. Dit is zeker handig als je iets snel moet delen o.i.d. Dit scheelt erg veel overtyp werk.

Een vereiste is Android 2.1.

De applicatie is hier te downloaden

Waardering: 3,5/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.