Review: Examen 2011 en Examenbundel (iOS)

Examen 2011

De app geeft voor de niveau’s VMBO BB, VWMBO KB, VMBO GT/TL, HAVO en VWO aan wanneer de examens staan gepland.

 

 

 

Hulpmiddelen per examen

Tijdens sommige examens mogen scholieren hulpmiddelen gebruiken. Bij wiskunde is één van de hulpmiddelen bijvoorbeeld een grafische rekenmachine. Bij het biologie-examen is dit niet toegestaan, maar je mag dan wel een niet-grafische rekenmachine meenemen. De applicatie Examen 2011 kan je precies vertellen wat precies de regels zijn van de verschillende examens. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

Op dit moment kunnen alle eindexamenkandidaten gebruik maken van de gratis applicatie. Het maakt dus niet uit of je vmbo, havo of vwo doet. Op sommige punten is de applicatie nog niet helemaal volledig, maar dit zal de komende tijd worden aangevuld.

 

Examenbundel

Iets meer inhoud en grafisch ook iets mooier is de app Examenbundel verkrijgbaar voor de niveau’s VMBO, HAVO en VWO. Hierin vind je niet alleen het Examenrooster, maar je kunt ook oefenen met vragen, zodat je weet welke onderwerpen je nog eens extra moet bestuderen.

 

Op elk scherm staat een vraag die je moet beantwoorden en na afloop krijg je je score te zien. Is het nodig om nog wat extra te studeren, dan kun je daarvoor de gedrukte Examenbundels kopen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.