Review: COLOR-app voor iOS

Mijn eerste review van vandaag gaat over een nog relatief onbekende app, naar mijn idee wel een erg leuke dus vandaar de review en wellicht krijgt de app door deze review de kans om meer bekendheid te krijgen onder het grote publiek.

Color is een app waarbij je foto’s te zien krijgt die op korte geografische afstand van jou zijn gemaakt. Zo kun je zien welke foto’s anderen tijdens een feestje hebben geschoten. Als iemand in de buurt Color heeft geïnstalleerd en foto’s heeft gemaakt, krijg jij die vanuit de Color-app ook te zien.

Het idee is leuk, totdat je bedenkt dat het misschien juist de thuisblijvers zijn die willen weten hoe het er op een feestje aan toe gaat.

Met Color kun je foto’s en video’s maken, die in je Visual Diary worden opgeslagen. Per dag kun je zien wat je hebt meegemaakt, waarbij je ook alle commentaren, links en mensen kunt zien (maar alleen als ze ook Color gebruiken).
Een van de grootste nadelen van de app op dit moment is dat je alleen foto’s kan zien van mensen die zich op maximaal 30 meter van jouw locatie bevinden.

Je kunt de app hier downloaden.

Waardering: 2,5/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.