Review: Belly & Brain (iOS)

Je hebt net bij Just-Eat een bestelling geplaatst het is nu wachten op de bezorger. Om deze tijd te doden hebben ze bij Just-Eat iets nieuws bedacht. Een game voor de Iphone. Dit is niet zomaar een game. Het is de Belly & Brain game!
Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit een zeer verslavend spelletje is. Zeker tijdens het wachten op je bestelling, voor je het weet gaat de deurbel.

Belly’s altijd lege maag zal gewoon niet stoppen met rommelen totdat Brain een arsenaal van smakelijke traktaties heeft afgevuurd, om te voldoen aan Belly’s constante en onbedwingbare trek. Alles stopt hij in zijn voedsel kanon; van Meloen Bommen tot Bunker Penetrerende Peentjes. Brain moet gebruik maken van al zijn vaardigheid, sluwheid en nauwkeurigheid om zijn snack artillerie te lanceren in de gapende mond van Belly en daarmee zijn enorme maag te vullen. Belly & Brain: The Game bevat meer dan 126 unieke levels, meer dan 7 verschillende eet-wapens, ‘truffel shuffle’ bonus-modus, party games, realistische fysica en uren van veel plezier!

Spel functies:

Meer dan 120 levels vol plezier verdeeld over 3 keukens – Italië , China & India.
Tal van wapens om uit te kiezen, allen met verschillende effecten, zoals Meloen Bommen en Pizza Rollers.
‘Truffle Shuffle’ bonus-modus voor extra lol.
‘Party Play’ laat je tegen vier vrienden spelen op dezelfde handset.
Realistische fysica gecombineerd met verschillende landschappen bieden eindeloze uren van uitdagende gameplay.
Plaats je scores op Facebook en daag je vrienden uit.
Het spel heeft Nederlandse schermteksten.

Download de Belly & Brain game gratis!

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.