Review: Avanca Bluetooth Wireless Keyboard

imagesDoor het dunne design en de mogelijkheid om via bluetooth te kunnen verbinden, viel dit toetsenbord ons op. Het toetsenbord wat wij ter review hebben is gericht op de mac gebruiker. Hier heeft het dus ook de indeling van het toetsenbord van de mac. Maar omdat het toetsenbord via bluetooth te verbinden is, is het natuurlijk ook mogelijk om hem met een Windows of Linux machine te verbinden.

Wij hebben een tijd met het toetsenbord getypt (waaronder deze review) en zijn erg te spreken over het toetsenbord. Het toetsenbord typt erg licht en prettig. Door de rubbertjes aan de onderkant verschuift het toetsenbord niet tijdens het typen, het is ons opgevallen dat dit bij een aantal externe toetsenborden wel het geval is, wat erg te nadele is van het gebruiksgemak.

Specificaties van het toetsenbord

– 78 Toetsen Bluetooth Keyboard met 104 toetsenfuncties
– Scissor type membrane switches (toetsrespons: 2.45 ± 0.2mm)
– Uitvoering zilver/wit: ook verkrijgbaar in zilver/zwart
– Bluetooth 2.0 technologie en slechts 260 gram
– Compatibiliteit: Geschikt voor MAC OS X en tevens Android. Geschikt voor PC, notebook of tablet met Bluetooth ondersteuning.

Zelf hebben wij het toetsenbord ook getest in combinatie met een Samsung Galaxy Tab 2 7.0 tablet, iPad, HTC Flyer en een Samsung Galaxy Nexus. Op elk apparaat reageert het toetsenbord zoals verwacht, en zonder vertraging komen de getypte letters op het scherm. Wij zijn erg tevreden over het toetsenbord en raden hem zeker aan voor gebruik bij bijvoorbeeld een mac of tablet.

De prijs, € 49,95, is het toetsenbord zeker waard en kan hier besteld worden.

Keyboard

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.