Review: Adao Filemanager (Android)

Adao File Manager is een File-explorer, Applicatie-manager en Task-manager in een. Je kan add-on’s downloaden in de market. Dit maakt het pakket zeer krachtig. Je kan vanuit deze applicatie het interne geheugen als je SD kaart beheren.

Het voordeel is, je hebt alles in 1 pakket. Dus het wordt een stuk makkelijker om je telefoon te beheren.

De applicaties die geïnstalleerd zijn worden gecategoriseerd weergegeven, dus je krijgt een duidelijk overzicht van de geïnstalleerde applicaties. Als de applicatie App2SD ondersteund kan je de applicaties zo verplaatsen van het interne geheugen naar de SD kaart. Dit levert weer de nodige ruimte op bij het interne geheugen van je telefoon.

De Task-manager is ook erg handig. Je kan daarmee de processen zien die draaien en je kan deze, indien nodig, stoppen. De applicatie is erg simpel opgebouwd en erg makkelijk in gebruik.

Al met al, is dit één van de betere File-manager/Task-managers voor android. De applicatie is gratis, maar heeft uiteraard hier wel wat reclame voor in de plaats. Deze reclame vind ik niet storend. Echt een aanrader deze applicatie.

Je kan de applicatie hier downloaden

Waardering: 4,5/5

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.