Review: 7×7 (Android)

7x7_featured_logo-300x3007×7 is een nieuw puzzel spel en is zeer verslavend. De bedoeling is dat je horizontaal, verticaal of diagonaal rijen maakt van de zelfde kleur van minimaal 4 blokjes.

Echter voor elke zet die je doet, verschijnen er weer nieuwe blokjes op het scherm. Dit gebeurd niet als je een rij hebt gelegd. Een extra moeilijkheid is dat je alleen over lege vakjes kan slepen.

Om het hier en daar wat makkelijker te maken kan je Power-ups gebruiken in het spel. Zo is er de optie “Move Anywhere”. Via deze power-up hoef je geen rekening te houden met de lege vakken en kan je je blokje overal neer leggen.

Ook is er een Undo functie, deze maakt het mogelijk om een verkeerde zet opnieuw te doen.

Het spel is erg eenvoudig, maar zeker leuk om te spelen. Het lijkt een heel makkelijk spel, maar dit is het asoluut niet. Zeker een aanrader om te spelen.

Je kan 7×7 hier downloaden (gratis)

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.