Problemen met productie van scherm en trilmotor Apple Watch

Apple heeft een tegenvaller voor wat betreft de productie van de Apple Watch. Er zijn problemen met het produceren van de trilmotor en het scherm voor de nieuwe smartwatch.

Het bedrijf AAC zou problemen hebben met de productie van de trilmotor. Het gaat hier om een Taptic Engine, een motor welke intensiteit en snelheid van de vibraties aan kan passen voor de verschillende notificaties.

Ook LG heeft problemen met de productie van de schermen welke in de Apple Watch komen, hier zouden problemen zijn met de kleurweergave en de levensduur van de schermen.

Intussen zijn er berichten verschenen dat Samsung een aparte afdeling heeft opgericht voor de productie van de schermen voor de Apple Watch, daar ze al veel ervaring hebben met de amoled-schermen. Samsung gebruikt de schermen namelijk ook in hun eigen smartwatches. Mogelijk gaat Samsung in de toekomst (een deel van) de productie op zich nemen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.