Periscope ook zonder Twitter-account te gebruiken

Concurrent van Meerkat Periscope heeft zijn eigen livestream-app een nieuwe update gegeven, namelijk de nieuwe versie 1.0.4 waarin veel vernieuwingen zijn toegevoegd.

Twitter’s eigen livestream-app had èèn groot probleem het was namelijk alleen voor Twitter-gebruikers mogelijk om de livestream-app te gebruiken. Sind een aantal dagen geleden hoef je geen Twitter-account meer te hebben je kunt nu namelijk ook zonder een Twitter-account inloggen en gebruik maken van periscope. Ook kun je je eigen profielfoto veranderen en als er iemand word geblokkeerd voor een stream word dit zelf ook vermeld in de stream. Er is ook nog een probleem verholpen na de update je kon namelijk nauwelijks op iemands zijn comment reageren dit moet in versie 1.0.4 verbeterd zijn.

Periscope is nog niet beschikbaar als Android-app wanneer deze zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Klik hier om Periscope te downloaden voor iOS.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.