Op reis met de auto? Vergeet niet om deze handige apps te installeren!

Heb je een roadtrip op de planning staan? Dan doe je er verstandig aan om je smartphone van te voren goed op te laden. Er bestaan tegenwoordig immers allerlei handige apps voor onderweg die je op elk gewenst moment van je reis kunt raadplegen. Heb jij bijvoorbeeld opeens ontzettende trek? Dan heb je vast geen zin om uren rondjes te rijden in een stad die je niet kent. In zo’n geval is de app RestaurantFinder een échte uitkomst. Om zeker te zijn van een tafel kun je bovendien gelijk reserveren.

Kom je er tijdens je reis altijd achter dat je het een en ander vergeten bent? Dan biedt de app Packing Pro uitkomst. Door een volledige lijst die aansluit op jouw reis te volgen, zul je nooit meer iets thuis laten liggen. Nog praktischer is misschien wel de Waze app, waarmee je doorlopend nieuwe updates ontvangt van verkeersopstoppingen, ongelukken en controles. Zo hoef je nooit meer in de file te staan.

Met de auto op reis betekent helaas ook tanken. Dit kan een dure grap zijn, naar niet als je de app benzine-Jip gebruikt. Deze app laat je snel zien bij welk tankstation je het voordeligst tankt en hoe je er kunt komen. Is je portemonnee van al dat tanken zo goed als leeg na je roadtrip? Dan kun jij bijvoorbeeld je auto verkopen, gratis aan wijkopenautos.nl. Ben je tot slot iemand die mooie belevenissen graag in beeld brengt? Installeer dan bijvoorbeeld de app Pro HDR die jouw kiekjes nog mooier maakt dan de camera van je smartphone doet. Zo hoef jij je roadtrip nooit te vergeten!

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.