Nieuws: YouTube-app weer beschikbaar voor Windows Phone gebruikers

Windows-Phone-7-logoNadat Google de oude, door Microsoft ontwikkelde, YouTube-app heeft geblokkerd vanwege het niet tonen van advertenties, heeft Google nu samen met Microsoft een nieuwe YouTube-app ontwikkeld.

Google had stappen ondernomen tegen Microsoft met een Cease-and-desist-brief, in deze brief werd Microsoft gesommeerd de applicatie uit hun Windows Phone Store te halen omdat de app functies bevatte welke niet door de beugel konden. Zou zou het mogelijk zijn om video’s te downloaden en te kijken welke eigenlijk niet beschikbaar zijn voor mobiele apparaten.

De nieuwe versie is online gezet en kan hier worden gedownload. Zoals verwacht is het niet meer mogelijk om video’s te downloaden en alsnog op mobiele apparaten te bekijken. Wel is het nu mogelijk om video’s te uploaden en livestreams te kijken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.