Nieuws: Wordfeud voor de iPad is een feit

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is ie dan toch uitgebracht een iPad versie van het zeer verslavende spel Wordfeud. Er is zojuist een update van het iPhone-spel verschenen die Wordfeud ook geschikt maakt voor de iPad. Dit betekent dat je het spel kan spelen in de hoge resolutie van de iPad. Dat kan zowel in de horizontale als verticale weergave van de tablet. In de liggende houding kan je links op het scherm snel wisselen tussen de potjes en zie je rechts het speelbord en je letterplankje liggen.

Het chatvenster, de instellingen en de mogelijkheid om een nieuw spel te starten, verschijnen als pop-up vensters in beeld. Je hebt in Wordfeud op de iPad dus genoeg aan één scherm voor alle mogelijkheden van het spel.

Omdat we het spel al eens eerder uitgebreid hebben besproken hier op de site, gaan we niet nog eens het hele spel doorlopen. Wel vinden wij van TalkAboutApps het zeker de moeite waard om aandacht te besteden aan het uitkomen van de iPad versie van dit enorm verslavende spel.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.