Nieuws: Wordfeud verboden in café Zwolle

Het argument van café de Hete Brij in Zwolle heeft per direct het spel Wordfeud verboden. Het argument is: “Hier zit je in een bruin café waar het gewoon gezellig moet zijn!”. Dit laat de eigenaresse Elles Hetebrij weten aan de lokale krant De Stentor.

Wordfeud is een digitale versie van Scrabble en kan gespeeld worden op smartphones. Het spel is Cross Platform dus mensen kunnen met Android kunnen ook tegen iPhone spelers spelen etc…. Elles wordt helemaal gek van het spel, soms gebeurt het namelijk dat iedereen het spel aan het spelen is, er wordt dan geen woord gewisseld in het café.

Elles hoopt dat het bij een hype blijft en dat het weer overwaait. Met het verbod op Wordfeud hoopt de eigenaresse het gewoon gezellig te houden in het café. Zoals ze zegt: “Als je het spel wilt spelen, dan doe je dat maar lekker thuis. Hier zit je in een bruin café waar het gewoon gezellig moet zijn!” Als het personeel iemand actief Wordfeud ziet spelen wordt diegene er op aangesproken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.