Nieuws: Witte iPhone4 vanaf vandaag te koop

Apple en T-Mobile hebben in een persbericht gemeld dat de iPhone 4 vanaf vandaag ook in wit leverbaar is.Het toestel is dan simlock-vrij te bestellen in de online Apple Store. T-Mobile verkoopt de iPhone nog steeds alleen in combinatie met een nieuw abonnement of verlenging van een bestaand abonnement te bestellen. Of de witte iPhone ook direct leverbaar is in de winkels heeft T-Mobile (nog) niet bekend gemaakt. Ook is niet duidelijk of KPN, Telfort, Hi en Vodafone al de hand op een voorraadje witte iPhone’s hebben kunnen leggen.
Apple’s aankondiging van de (witte) iPhone 4 in juni 2010

De iPhone 4 werd 7 juni 2010 aan de wereld gepresenteerd door Steve Jobs, in zwart en wit. Al snel werd duidelijk dat het productieproces van het witte model moeilijker was dan vooraf gedacht. In eerste instantie leek de kleurvastheid van de verf problematisch te zijn. Later bleek dat de witte laag in combinatie met de flits van de camera te zorgen voor problemen. De uitkomst van de witte iPhone 4 is daarom in totaal drie keer uitgesteld door Apple.De laatste keer gebeurde dat in oktober 2010. Toen werd beloofd dat het model in de lente van 2011 verkrijgbaar zou zijn, terecht, zo is nu gebleken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.