Nieuws: Windows Phone wordt groter dan Blackberry

Microsoft heeft haar pijlen gericht op groter worden dan Blackberry. Op dit moment staat Blackberry “nog” op de 3e plek. Andy Lees meldt dit tegenover All Things Digital.

Verdere details wil Lees niet onthullen. Maar de 3e plek moet goed haalbaar zijn. Volgens Microsoft zal Mango, Windows Phone 7.5, verandering gaan brengen in de tegenvallende verkopen van de toestellen op dit moment. Uiteraard word Blackberry niet specifiek genoemd, maar het ligt wel voor handen aangezien Android en Apple een 1e en 2e plaats hebben.

Blackberry is in een jaar tijd van 18% marktaandeel naar ruim 11% gezakt. Om verdere daling tegen te gaan wil Blackberry tal van nieuwe Smartphones op de markt brengen. Echter verwacht Microsoft dat Windows Phone, na de Mango update, filnk zal groeien. Dit zou dan ten koste van Blackberry gaan, aldus Microsoft.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.