Nieuws: Windows Phone krijgt langere ondersteuning

Windows-Phone-7-logoDe ondersteuning voor Windows Phone 8 is door Microsoft verlengd van 18 naar 36 maanden. Verder gaat microsoft Windows Phone 8 geschikter maken voor zakelijke omgevingen. Hiervoor gaat Microsoft het Enterprise Feature Pack uit brengen.

Mede omdat Microsoft WIndows Phone 8 geschikter wil maken voor de zakelijke markt is de ondersteuning dus ook verlengd. Echter een klein addertje onder het gras, dit geld dus niet voor oudere versies van Windows Phone

Het Enterprise Feature Pack zal in de eerste 6 maanden van 2014 op de markt komnen als een update voor Windows Phone 8. Met deze update krijgen systreembeheerders meer controle over de telefoons. Verder wordt er ondersteuning voor s/mime en eap-tls over WiFi toegevoegd. Ook kunnen wordt het mogelijk om per app aan te geven of deze automatisch een VPN verbinding op mag zetten.Systeembeheerders krijgen via uitgebreidere mdm-policies ook de mogelijkheid om eenvoudiger certificaten te installeren en in te trekken op de telefoon.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.