Nieuws: Wereldwijd is de Samsung Galaxy S III het zelfde

In tegenstelling tot wat vaak gebeurt, dat bij het uitkomen van een nieuwe telefoon, de hardware niet identiek is, heeft Samsung nu de S III wereldwijd uitgebracht met het zelfde design en nagenoeg de zelfde hardware.

Eerder bepaalden ook de providers hoe een toestel die zij verkopen er uit kwam te zien. Zo heeft bijvoorbeeld de Galaxy Note in Amerika vier aanraakgevoelige knoppen in plaats van een home knop en 2 aanraakgevoelige knoppen. Mede door deze reden, dat de providers inspraak hebben/hadden, werdn sommige modellen niet eens wereldwijd uitgebracht.

Van de S III zijn op dit moment 2 verschillende versies op de markt, namelijk de Europese/Aziatische versie en de Japanse/Amerikaanse versie. De Japanse/Amerikaanse versie bevatten niet samsungs-eigen processor maar een Dual Core Qualcom S4 processor en bevatten 2 GB werkgeheugen in plaats van 1 GB.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.