Nieuws: Vouchercloud viert succesvol jaar in Nederland

NL_First_BirthdayDe app van Vouchercloud heeft een succesvol eerste jaar achter de rug. De voordeelapp is inmiddels 320.000 keer gedownload en de inkomsten zijn in de laatste 6 maanden met 600% gestegen. Met Vouchercloud besparen consumenten op bekende internationale merken, onafhankelijke retailers en lokale diensten.

Succes in Nederland en wereldwijd
Het merk viert het eerste succesvolle jaar van de Nederlandse Vouchercloud app, omdat Nederland meedoet aan de wereldwijde groei van het merk in het afgelopen jaar. Vouchercloud biedt services in veertien landen en plant de app de komende maanden uit te rollen in Brazilië en Zuid-Afrika. Vandaag vieren we de eerste verjaardag van Vouchercloud  in Nederland, want precies een jaar geleden werd de Nederlandse versie van de app gelanceerd.

Feiten en cijfers
Niet alleen werd de Nederlandse app het afgelopen jaar 320.000 keer gedownload, ook werden er maandelijks gemiddeld 10.000 vouchers geclaimd. Vooral in juni en juli waren de aanbiedingen van Vouchercloud populair. Het Nederlandse team zag het aantal geclaimde vouchers groeien met 175%.

Het Nederlandse New Business team van Vouchercloud heeft hard gewerkt aan partnerships met grote merken, om zo gebruikers de beste kortingen en aanbiedingen te leveren. Een selectie van de merken die in Nederland actief zijn: Bol.com, Zalando, V&D, Subway, Livera, Mexx, Simon Lévelt en meer.

Partners en gebruikers
Gebruikers hebben met de Nederlandse Vouchercloud app elke maand toegang tot 1600 aanbiedingen van 1000 winkeliers. Naast een stijging van de inkomsten met 600% sinds april dit jaar, is ook het aantal bezoekers van de site gestegen met 130%. Deze cijfers tonen de sterke groei van het merk in de afgelopen zes maanden.

De succesvolle expansie naar Nederland volgt het succes in het Verenigd Koninkrijk. Sinds de start in 2010 heeft Vouchercloud 4,1 miljoen app downloads en claimen gebruikers elke maand 400.000 aanbiedingen. Over de laatste zes maanden profiteert Vouchercloud van de inkomsten via affiliates, die met 120% zijn gegroeid. De groei werd bereikt door 10.000 aanbiedingen van 6000 winkeliers permanent te verlengen.

Hoe werkt Vouchercloud?
De app van Vouchercloud gebruikt GPS om je locatie te bepalen en vouchers in elk formaat aan te bieden van retailers bij jou in de buurt. Dit betekent dat je geld bespaart door het claimen van een voucher, zelfs als je onderweg bent. Dit werkt eenvoudig: download de app en toon deze op je telefoon wanneer je iets koopt. Vouchercloud biedt kortingscodes voor online winkelenmobiele vouchers rechtstreeks op je smartphone en afdrukbare vouchers die je in de winkel kunt gebruiken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.